sublimare


PERFECT SUBLIMATION
este o echipă tânără și ambițioasă, cu peste 5 ani experiență în domeniul printului digital, ce-și propune să ofere clienților produse inovatoare în domeniul printului digital/ sublimării, la o calitate deosebită.

Ce este SUBLIMAREA?

Sublimarea este reacția chimică prin care cerneala imprimată pe o hârtie specială se transferă definitiv, prin intermediul unei surse de caldură (presă sau calandru), pe materiale textile din poliester (sau amestec) sau pe materiale rigide tratate cu un coating de poliester (lemn, sticla, aluminiu, portelan). Produsele astfel realizate sunt net superioare altor tehnici utilizate pe piață, deoarece asigură o durabilitate ridicată în timp și o calitate deosebită a printului.

Utilizând cea mai nouă tehnologie în domeniu, asiguram o calitate deosebită a printului, culori vii și durabile. Echipamentele noastre asigură o productivitate crescută și garanția obținerii aceleiași calități de fiecare dată.

Prin tehnologia de imprimare Epson asigurăm certificarea OEKO-TEX și ECO PASSPORT (cel mai înalt grad de certificare în domeniu, ce asigură faptul ca imprimarea este sigură, atât pentru adulți, cât și pentru copii sau bebeluși) pentru toate produsele printate/ personalizate de compania noastră.

Linia de business PERFECT SUBLIMATION cuprinde producerea și personalizarea de articole:

HOME DECO - fețe de pernă, draperii, huse pentru canapele, fețe de masă, mochete și carpete, păturici pentru copii, etc;

Home Deco


FASHION
- colanți, hanorace, tricouri, sacouri, geci, bluze, pantaloni, rochii, costume de baie, etc;

fashion


ECHIPAMENTE SPORTIVE
- echipament si accesorii pentru ciclism, fotbal, baschet, tenis, fitness, etc;

echipament-sportiv


ARTICOLE PROMOTIONALE
- căni, perne, sacoșe, mouse pad-uri, tricouri pentru evenimente, eșarfe, fulare sport, geci, etc.

promotionale

O altă linie de business importantă pe care o dezvoltăm constant este cea de personalizare la cerere a materialor textile cu modelele clienților care vor să își dezvolte produse textile proprii. Fie că este vorba de echipamentul unei echipe de fotbal, ori de un pattern personalizat pentru un designer de moda, garantăm calitatea, promptitudinea şi flexibilitatea serviciilor noastre, complimentate de o comunicare prietenoasă și eficientă.

DE CE NOI?

Întelegem bine nevoile colaboratorilor noștri, suntem flexibili, avem capacitatea de producție necesară și asiguram calitate ridicată pentru fiecare produs și serviciu realizat.

Toate produsele PERFECT SUBLIMATION sunt fabricate în România la cele mai înalte standarde de calitate.